Advertisement

Google 1 Nisan Şakası : 1 Nisan şakası yapmak günah mı? Nisan 1 şakaları yapmanın ... - Google burun, bir günlük beta sürümüyle 1 nisan şakasıyla internet kullanıcılarına merhaba dedi.

Google 1 Nisan Şakası : 1 Nisan şakası yapmak günah mı? Nisan 1 şakaları yapmanın ... - Google burun, bir günlük beta sürümüyle 1 nisan şakasıyla internet kullanıcılarına merhaba dedi.. 01 nisan 2013 pazartesi 10:54. 1 nisan'da google'ye girdiğimde google burun'u görünce şaşırıp tıkladım ve şaka olabileceği aklımın ucundan geçmedi. Dev arama motoru google, ileti gönderme sitesi gmail'de normal gönderme butonunun yanına farklı bir gönder butonu eklemişti. Bu yıl 1 nisan şakasının gelmeyecek olması sıkıcı ancak google'ın bu geleneği oldukça haklı bir sebepten dolayı iptal etmesi sorun yaratmıyor. Google, kullanıcılarına 1 nisan şakaları yapmayı seven bir şirket.

Google 1 nisan şakası yaptı. Google şüphesiz her sene 1 nisan'a damgasını vuran firmalar arasında. 1 nisan şakası yapmak adettendir kamuya yönelik iş yapan firmalarda. Google 1 nisan'da yaptığı tüm şakalar. Hemen yukarıda google maps'ten 1 nisan şakası!

2020-137 Hot Wheels 1:64 Car 17 NISSAN GT-R R35 2020 MODEL ...
2020-137 Hot Wheels 1:64 Car 17 NISSAN GT-R R35 2020 MODEL ... from cdn.shopify.com
'kötü espri detektörü', 'waldo nerede?', 'googz' gibi 1 nisan şakaları yayınlamıştı. Google'dan görülmemiş 1 nisan şakası. Google, ileti gönderme sitesi gmail'de normal gönderme butonunun yanına farklı bir gönder butonu eklemişti. Arama motoru devi google, bir günlük yeni uygulamasını 'arama motoru teknolojisinde koku devrimi' başlığıyla duyurdu. 01 nisan 2013 pazartesi 10:54. Google 1 nisan için koku hizmetini başlattı. Aynı habere göre, 20 yıldır 1 nisan şakası yapan şirketin pazarlama lideri lorraine twohill, kararı şirket çalışanlarına elektronik posta ile bildirdi. Bu konuda da bugüne kadar en iyi örneklerden biri deyince akla her daim iki firma geliyordu;

Google, kullanıcılarına 1 nisan şakaları yapmayı seven bir şirket.

Dünya devi arama motoru google, bir günlük yeni uygulamasını arama motoru teknolojisinde koku devrimi başlığıyla duyurdu. Ancak bu ürün 1 nisan şakasından ibaret. Demek ki google bizde öyle bir algı bırakmış ki 1 nisan şakası olsa bile inanabiliyoruz. Google'ın yapmış olduğu en absürt 1 nisan şakası ile karşınızdayız. Google bugün sizlere bazı şakalar hazırladı. Ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. Google 1 nisan şakası yaptı. Bunun için 5 duyu organımıza ihtiyacımız var. Google 1 nisan şakası olarak paraşütle adrese teslimatın görüntülendiği video da kullandı. Google'ın diğer bir şakası vr meraklıları için oldı. Aşağıdaki videoda google maillerinizi vücudunuzla kullanımı anlatıyor nasıl mı? Ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Ekrana burnunuzu getirip tıkladığınız şeyleri koklamaya çalışıyorsunuz.

Google'dan görülmemiş 1 nisan şakası. Google hizmetlerinin yanı sıra son dönemde teknoloji devleri arasında gelenekselleşen 1 nisan şakalarıyla da her yıl gündeme oturmayı başarıyor. Google japonya, youtube'da yayınladıkları video ile yeni ürünü google panda'yı tanıttı. Vr'lar bize gerçeklik yaşatmak için bulunuyorlar. Ancak bu ürün 1 nisan şakasından ibaret.

1 Nisan Şakası Olarak 'O Şu An Meşgul' Diye Mesaj Attığı ...
1 Nisan Şakası Olarak 'O Şu An Meşgul' Diye Mesaj Attığı ... from img-s2.onedio.com
Google çalışanlarının oynadığı videoda kullanıcıların artık arama motorunda koku da arayabileceği belirtiliyor. Google hizmetlerinin yanı sıra son dönemde teknoloji devleri arasında gelenekselleşen 1 nisan şakalarıyla da her yıl gündeme oturmayı başarıyor. Arama motoru devi google, bir günlük yeni uygulamasını 'arama motoru teknolojisinde koku devrimi' başlığıyla duyurdu. Bunun için 5 duyu organımıza ihtiyacımız var. The verge'de yer alan habere göre, google salgın nedeniyle bu yıl 1 nisan şakası yapmama kararı aldı. Google, bu tasarımla herkese 1 nisan şakası yapmak istemiş. Ekrana burnunuzu getirip tıkladığınız şeyleri koklamaya çalışıyorsunuz. Google 1 nisan şakası yaptı.

Google'dan görülmemiş 1 nisan şakası.

Google'dan görülmemiş 1 nisan şakası. Dev arama motoru google, ileti gönderme sitesi gmail'de normal gönderme butonunun yanına farklı bir gönder butonu eklemişti. 'kötü espri detektörü', 'waldo nerede?', 'googz' gibi 1 nisan şakaları yayınlamıştı. 1 nisan şakası yapmak adettendir kamuya yönelik iş yapan firmalarda. Ancak bu ürün 1 nisan şakasından ibaret. İnternet devi, her yıl 1 nisanda daha sonra şaka olduğunu açıkladığı ütopik özellikler duyuruyor. Tuğçe i̇çözü 02 nisan 2018. Google yayınladığı bu video ve sitesindeki bir bölüm ile kullanıcılarına 1 nisan şakası yaptı. Google 1 nisan için koku hizmetini başlattı. Yeni mail açmak, yenil mail göndermek gibi bir çok seçeneği insan vücudu ile gerçekleştiriyor. Google 1 nisan şakası olarak paraşütle adrese teslimatın görüntülendiği video da kullandı. Google bu yıl 1 nisan şakası için bir doz 90'lar nostaljisi sunuyor. Videoyu izleyerek sizde bu ilginç durumu izleyebilirsiniz.

Aynı habere göre, 20 yıldır 1 nisan şakası yapan şirketin pazarlama lideri lorraine twohill, kararı şirket çalışanlarına elektronik posta ile bildirdi. Arama motoru google'ın 1 nisan şakası için gmail'e eklediği tuş kullanıcılara sorun çıkarınca kaldırıldı. Geçtiğimiz yıl da bir dizi 1 nisan şakası düzenleyen arama motoru devi, bu sene yine kullanıcılarına tebessüm ettirecek şakaları kullanıcılarla paylaştı. Videoyu izleyerek sizde bu ilginç durumu izleyebilirsiniz. Ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz.

Belçika'da 1 Nisan şakası polis müdahalesiyle bitti
Belçika'da 1 Nisan şakası polis müdahalesiyle bitti from img3.aksam.com.tr
Google hizmetlerinin yanı sıra son dönemde teknoloji devleri arasında gelenekselleşen 1 nisan şakalarıyla da her yıl gündeme oturmayı başarıyor. 1 nisan denildiği zaman dünyanın hemen hemen her kültüründen insanın aklına elbette ki şaka geliyor. Haptik yardımcıları, evinize giderek, siz vr kullanırken gördüğünüz sesli ve görsel uyarılara uymak için aromaları, zevkleri ve fiziksel duyuları simule etmeye yardımcı olacak. Konulu haberimizde shiftdelete.net olarak sizlere google maps'ten 1 nisan şakası! Ekip bu yıl birçok kişinin çocukken oynadığı waldo nerede? oyununu dahil etmeye karar verdi. Vr'lar bize gerçeklik yaşatmak için bulunuyorlar. Google çalışanlarının oynadığı videoda kullanıcıların artık arama motorunda koku da arayabileceği belirtiliyor. Google 1 nisan'da yaptığı tüm şakalar.

Atv ana haber, google'ın 1 nisan şakasını gerçek sandı.

Google'ın kendi kendine giden bisiklet adlı 1 nisan şakası heyecan yarattı hollanda'nın amsterdam kentinde çekilen filmdeki. Vr'lar bize gerçeklik yaşatmak için bulunuyorlar. Google fotoğraflar için duyurulan emoji arama motoru da ilk başta 1 nisan şakası gibi düşünülse de, google özelliğin bir şaka olmadığını ve. Aşağıdaki videoda google maillerinizi vücudunuzla kullanımı anlatıyor nasıl mı? Geçtiğimiz yıl da bir dizi 1 nisan şakası düzenleyen arama motoru devi, bu sene yine kullanıcılarına tebessüm ettirecek şakaları kullanıcılarla paylaştı. Google hizmetlerinin yanı sıra son dönemde teknoloji devleri arasında gelenekselleşen 1 nisan şakalarıyla da her yıl gündeme oturmayı başarıyor. Arama motoru google'ın 1 nisan şakası için gmail'e eklediği tuş kullanıcılara sorun çıkarınca kaldırıldı. Atv ana haber, google'ın 1 nisan şakasını gerçek sandı. Yine sela şakasında olduğu gibi bu da düşman başına diyebileceğimiz arkadaşlar tarafından yapılmış bir şaka. Google maps ekibi yukarıda başka örneklerini de paylaştığımız üzere 1 nisan şakalarında işe oyunları dahil etmeyi seviyor. Bu yıl 1 nisan şakasının gelmeyecek olması sıkıcı ancak google'ın bu geleneği oldukça haklı bir sebepten dolayı iptal etmesi sorun yaratmıyor. Google 1 nisan şakası yapmayacak. Tıklayın ve beta versiyonu deneyin diyor.

Google 1 nisan için koku hizmetini başlattı 1 nisan şakası. Videoyu izleyerek sizde bu ilginç durumu izleyebilirsiniz.

Post a Comment

0 Comments